Jammerall (China) Co., Limited

Jammerall (China) Co., Limited

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: JAMMERALL
Aantal werknemers: 50~90 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 5000000 - US$ 11000000
Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 80% - 90%
Beschrijving bedrijf
Beperkt Jammerall (China) Co.,

Beperkt Jammerall (China) Co., werd opgericht in 2001 en werd nu gevestigd in Longjing-de Industriepark, Bantian, Longgang, Shenzhen, Guangdong, China.

Zijn de Jammerall hoofdproducten signaalstoorzenders, zoals de Draagbare Stoorzenders van de Celtelefoon, 4G-Stoorzender, GPS-Stoorzender, WIFI-Stoorzenders, Audiostoorzender, rf-Stoorzenders, de Stoorzenders van UHF en VHF-, ook Draadloze Videostoorzender, enz.

Als lid van Nationaal Technisch Comité voor Normalisatie van Huishoudapparaten, hebben de meesten van JAMMERALL-producten de goedkeuring van „Ce“, „FCC“, „UL“, „ROHS“, „SAA“ en andere kwalificaties.

De laatste jaren, is JAMMERALL om een professionele fabrikant gegroeid te zijn, wat met onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van allerlei signaalstoorzenders bezig geweest is. Met nieuwe en producten die ontwikkelen zich onderzoeken, heeft JAMMERALL zeer het kernconcurrentievermogen van de producten en de gewonnen brede toejuiching van de markt en klanten van over de hele wereld gewaarborgd.

JAMMERALL houdt bestedend aandacht aan de interne beheer en verbetering van de productkwaliteit. Wij introduceerden onophoudelijk geavanceerde talenten en internationaliseer beheersideeën en geëngageerd een geïntegreerde verrichting van R&D, productie, verkoop en de dienst te zijn. Tegenwoordig, heeft JAMMERALL met succes in een merkonderneming van het integreren van high-end technologie met de perfecte dienst omgezet. Wij kregen het ISO-9001:2008, ISO-het systeemauthentificatie van de 9001:2015 internationale kwaliteit en wonnen de Nationale High-tech Onderneming, de Bekende Merken van Shenzhen en een aantal eretitels.

Waarom kies ons? Strikte kwaliteitscontrole - Onze producten zijn geaccrediteerd zoals zijnd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarst in de industrie. Onze producten zijn ook hoogst toegejuicht door onze klanten en door onze partners in Azië, Europa, en Noord-Amerika.

Een volledige lijn van producten - wij hebben een volledige lijn van cellulaire blokkerende producten van goedkope draagbare eenheden aan hoog-specificatie industriële eenheden.

Meer dan 10 jaar van ervaring - wij hebben elektronische materiaal en apparaten ontworpen en vervaardigd. Met de vordering van technologie, zijn heel wat dingen veranderd. Maar wij houden ons altijd aan onze manier om onze klanten op een geschikte en hartgrondige manier te dienen.

Concurrerende prijzen - wij hebben zeer gewerkt hard om onze productiviteit te verbeteren terwijl het verzekeren van hoogte - kwaliteit. De prijzen van onze diverse producten zijn concurrerendst op de markt.

De geschikte klantenservice en de technische ondersteuning - de medewerker van de klantenservices en het technische ondersteuningpersoneel bij ons hoofdkwartier, productiefaciliteiten, en elk van onze filialen staan altijd gereed om onze klanten met elk van hun vragen over onze producten of met mogelijke problemen te helpen zij in het gebruiken van onze producten hebben.

Partner met ons: U kunt met ons assoiëren door onze reseller te worden. Wij zullen de kwaliteit van onze diverse producten waarborgen zodat u trots kunt zijn van wat u uw klanten verstrekt. Wij kunnen om het even welke verwante producten ook aanpassen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Aangezien wij met u zouden willen op lange termijn werken, zullen wij u altijd de concurrerendste prijzen in de industrie aanbieden. Wij zoeken wereldwijd agenten. Wij bieden beide in het groot kortingen aan en laten vallen het verschepen voor handelaars die in het opnieuw verkopen van onze producten geinteresseerd zijn. Zodra uw rekening is goedgekeurd, kunt u tot onze handelaarsmiddelen en gemakkelijk ordeproducten online toegang hebben. De ernstige onderzoeken slechts behoefte is van toepassing.

Beperkt Jammerall (China) Co.,Website: www.phonesignaljammers.com